Taxibedrijf Zagers Personenvervoer is in het bezit van het TX-keurmerk Taxibedrijf Zagers Personenvervoer

Zagers Personenvervoer blijft patiënten van Achmea / Zilverenkruis vervoeren!

Alle ziekenfondsen in Nederland hebben namelijk de plicht om u vrij te laten in het kiezen van een taxibedrijf.

Laatste nieuws

…LEES MEER

Taxivervoer in andere regio's

TX-Keur gecertificeerd

 

Sinds 2010 is Zagers Personenvervoer B.V. gecertificeerd met TX-Keur. Dit keurmerk staat garant voor kwalitatief  hoogstaand en professioneel personenvervoer!

 

Opdrachtgevers in het het contractvervoer kiezen er steeds vaker voor om met TX-Keur bedrijven samen te werken. Hierdoor bent u er als consument zeker van dat u op een veilige en comfortabele manier wordt vervoerd.

 

De bedrijven die het TX-Keur hebben behaald worden jaarlijks onafhankelijk getoetst. Daarnaast worden continu tussentijdse kwaliteits controles gehouden op straat, bij ziekenhuizen, scholen en instellingen waar taxi's vaak komen.

Onze taxichauffeurs zijn goed opgeleid, kennen hun klanten en verstaan het vak. Zij helpen u graag in- en uit de taxi, denken met u mee en zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel aankomt op de plek van bestemming.

 

Een taxi met het TX-Keur is:

Betrouwbaar: de ondernemer zorgt voor continuïteit

Veilig: de auto voldoet aan strenge veiligheidseisen

Netjes: zowel de auto als de chauffeur moeten volgens de criteria van het certificaat representatief te zijn

Onafhankelijk getoetst: de criteria voor inspectie zijn door neutrale partijen vastgesteld. Alle taxiondernemers komen voor certificering in aanmerking, mits zij aan de voorwaarden voldoen.

 

De taxichauffeur is:

Goed opgeleid: TX-Keur heeft een eigen pakket aan opleidingen, waardoor alle chauffeurs regelmatig worden bijgeschoold en hun kennis wordt opgefrist

Klantgericht: de chauffeur van een TX-Keurtaxi kent zijn doelgroep

Vriendelijk: de chauffeur van een TX-Keurtaxi is sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zonodig de Engelse taal.

 

Waaraan herkent u een TX-Keur taxi?

Een taxi met een TX-keur herkent u aan de blauwe sticker rechts op de voorruit. Op de achterruit en de zijkanten van de taxi kunnen zich ook TX-stickers bevinden, dit is echter niet verplicht.

 

Zagers Personenvervoer B.V.   Drogteropslagen 99  |  7705 PE  Drogteropslagen  |  T 0528 - 22 90 00

© Zagers Personenvervoer B.V.  |  Design: Prent Vormgeving, Hoogeveen